Välkommen, Cecilia Tazewell!

2018-04 -10

Idag hälsar vi vår nya förhandlare, Cecilia Tazewell, välkommen. Cecilia kommer senast från Jusek och kommer att ansvara för branscherna Personlig assistans och Vård och Omsorg.
– Cecilia är en erfaren och klok förhandlare och vi är mycket glada att hon såg KFS/Pacta som ett attraktivt nästa steg i karriären, säger vd Per Nordenstam.

Berätta lite om dig själv!
– Jag bor med min familj på Kungsholmen. Jag kommer närmast från Jusek där jag arbetade som ombudsman och bland annat förhandlade kollektivavtal.

Varför Pacta/KFS?
– Det som tilltalade mig var samhällsnyttan. Sen har jag hört mycket gott om KFS som motpart, vilket är viktigt. Jag har varit på arbetstagarsidan så länge så det här var ett naturligt steg att ta för mig. Det ska bli spännande att sätta mig in i hur man resonerar ’’på andra sidan’’.

Vad engagerar dig i arbetslivet?
– Jag är engagerad i allt jag gör men speciellt känslan att man gör något viktigt, som att följa och stå upp för den svenska modellen.

Vad engagerar dig privat?
– Först och främst att umgås med familjen och vännerna. Vi har även en sommarstuga på Märsön som vi köpte för fem år sedan och som vi tycker mycket om att vara i.

Vad ser du mest fram emot?
– Att lära känna arbetsgivarorganisationen, kollegorna och medlemsföretagen i branscherna som jag kommer ansvara för, men även att sätta mig in i de nya frågeställningarna och att vara med och utveckla verksamheterna tillsammans med arbetsgivarna.

Cecilia Tazewell

Cecilia Tazewell